Hop til hovedindhold

Hos os får du gratis oprettelse og ingen skjulte gebyrer

 

Det er nemt at blive kunde. Du skal blot udfylde formularen nedenfor, så klarer vi resten. Heri bedes du oplyse os hvilken dato du frigives fra dit nuværende elselskab. Du behøver ikke bekymre dig om, at stå uden strøm når du skifter elselskab. Vi vil gøre vores bedste, for at du bliver glad for at være kunde hos os.

Vælg din el-aftale

 • Spot-El*
  • Timepris for el (her vises gennemsnit for sidste måned)
  • Variabel pris med udsving i prisen - nogle gange er prisen meget høj, andre gange lav

   

   

   

   

   

   

  61 øre/kWh

 • Spot-El Miljø*
  • Timepris for el (her vises gennemsnit for sidste måned)
  • Inkl. i den viste pris, er et tillæg på 6,19 øre/kWh for strøm fra grønne energikilder. 
  • Variabel pris med udsving i prisen - nogle gange er prisen meget høj, andre gange lav

   

   

  67,19 øre/kWh

* Prisen er inkl. moms. Ekskl. transport af el, afgifter og tillæg. Priser for næstkommende døgn offentliggøres kl. 15 hver dag.  

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket elprodukt har jeg?

På din regning under specifikationen fremgår det hvilket elprodukt du er har.

Hvad betaler jeg for el?

Du finder elprisen for igangværende døgn her. Hertil skal du tillægge moms, afgifter og transportbetalinger. Prisen for det kommende døgn offentliggøres hver dag kl. 15. 

 

Betaler jeg et tillæg til elprisen?

Du betaler et tillæg pr. kWh samt moms, energiafgift og transportbetaling. Du kan finde oversigten over tillæg, afgifter og transportbetaling her .

Får jeg reduktion i elafgiften?

På din regning fremgår det hvorvidt du har reduktion i elafgiften eller ej. Du finder det på specifikationen af din regning.

For at være berettiget til reduktion i elafgiften, skal din bolig være registreret med elvarme som primær varmekilde i BBR og der skal sendes ansøgning herom til din el leverandør.

Hvordan kan jeg følge med i mit elforbrug?

På MinForsyning kan du tilgå og følge dit elforbrug – er du i tvivl om hvordan du får adgang er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 98299000, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

I Betingelser for levering af el fra Frederikshavn Elhandel A/S kan du få mere at vide om, hvordan vi måler og afregner dit elforbrug.